Акценти в пресата
Секция: Преглед на печата
28 Март 2017 07:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Акценти в пресата

/КРОСС/ Водеща тема са резултатите от парламентарните избори в неделя и евентуалните сценарии за съставяне на правителство.

"Задава се най-кормпромисната и безпринципна управленска коалиция", пише на първата си страница вестник "Сега" и допълва, че "ГЕРБ, "Обединени патриоти" и "Воля" почти нямат допирни точки в предизборните си програми и афиширани ценности". Те имат и коренно различни геополитически и икономически идеи, коментира още изданието.

Вестник "24 часа" пише: "Валери Симеонов заплаши ГЕРБ: Или само 6 секции в Турция, или ще преговаряме с БСП". Съпредседателят на коалицията "Обединени патриоти" е заявил, че условието за не повече от 6 изборни секции ще постави, когато започнат да преговарят с ГЕРБ за съставяне на правителство.

"Преференции масово пренаредиха листите. Цецка Цачева аут от Народното събрание", посочва вестник "Дума". Изданието обяснява, че съвпадението на номерата в бюлетината и мястото в листата масово е пренаредило бъдещите депутати, като размествания има във всички партии.