Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018
Секция: Шоубизнес
28 Март 2017 09:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018

/КРОСС/Българският модел Ивел Йорданов веднага след финала на най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week SS 2017, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, получи официално покана за участие в Модната седмица следващата година в Ню Йорк.

Новината потвърдиха и от ПРофайл.

Лицата на Седмицата на модата бяха Ивел Йорданов и казакстанския модел и водещ Екатерина Краснова.За финалната вечер видяхме Ивел Йорданов в последната модна колекция на Carducci - луксозната марка на турския дизайнер Осман Узун.

Името на Ивел изгря на сцената на престижния конкурс за мъже модели Мистър София, продуциран от Атанас Лазаров.

Следват покани за световни конкурси в Анталия, Португалия, призови места, статуетки и награди.

Сега Ивел Йорданов ще стяга куфарите си за Ню Йорк, където е поканен да бъде лице на Модната седмица.

"Изключително съм развълнуван и щастлив от поканата. Обещавам да представя по най-добрия начин името на страната ни и благодаря лично на Петя Димитрова и Виолета Донкова за възможността да имам под ръка най-стилните костюми при дефилетата ми тук в България и зад всички модни надпревари в чужбина. Бих искал да благодаря лично и на Маринела Арабаджиева, Мария Бонева и Атанас Лазаров за подкрепата през годините. Изстрелването ми в New York Fashion week е голямо призвание за мен и голяма гордост. Няма да забравя и създаваенто на първия Sofia Fashion week, който остава в сърцето ми", сподели Йорданов пред медиите.

От модната централа в Истанбул лично топдизайнера Осман Узун се е заел с колекцията на Carducci за да бъде представянето на нашия роден модел на световно ниво.