Равносметката на служебния премиер – първо в ефира на БНТ1
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Март 2017 14:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Равносметката на служебния премиер –  първо в ефира на БНТ1

/КРОСС/Служебният министър-председател проф. Огнян Герджиков ще направи равносметка на свършеното след двумесечния мандат в ефира на БНТ1. Утре (29 март) той ще бъде специален гост на публицистичното предаване „Още от деня", което започва в 18:35 часа.

На живо пред водещата Поли Златарева служебният премиер ще говори за организацията на изборния процес, сигурността и изпитанията пред България.

Проф. Герджиков пое управлението на страната със заявката оглавяваният от него кабинет да работи по подготовката на българското председателство на Съвета на Европейския съюз и да организира честни избори. Усети ли се заплаха за националната сигурност по време на изборите във връзка с изострената обстановка между ЕС и Турция? - На този и други въпроси, свързани с опита за намеса във вътрешните работи, ще отговори служебният премиер в сряда. И още: предприетите мерки във връзка с мигрантската вълна, важните решения и новите политически препятствия, кои от служебните министри се справиха най-добре с поставените задачи.

Продуценти на публицистичното предаване „Още от деня" са Мариела Драголова, Теодора Каролеева и Орлин Джелепов.