Бойчев: Трябва да отстояваме политиките, които изповядваме
Секция: ПОЛИТИКА
28 Март 2017 21:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бойчев: Трябва да отстояваме политиките, които изповядваме

/КРОСС/ БСП ще продължи да се придържа към ангажиментите, които е имала в предизборната си платформа и през кампанията. Това обяви пред „Фокус" Жельо Бойчев, който беше водач на лиcтата на „БСП за Бългаpия" в 23 МИР София.

„Нашата политическата действителност има доста голяма динамика. Никой в момента не може да се ангажира с това кога ще бъдат следващите избори, но по-скоро очакванията на всички са, че няма да има пълни мандати във времеви период, реализирани от която и да е политическа сила.

Сериозното поведение предполага в момента ние да отстояваме принципно и последователно политиките, които изповядваме и следваме, да работим за укрепване организационно и кадрово на партиите", обясни Бойчев и беше категоричен, че „Няма как да има успешна политика в България, ако тя не стъпва на интересите на българските граждани".
.
Той допълни, че най-важно е в следващия парламент да се намерят адекватни отговори, и със законодателни мерки, и със съответните действия на правителството, да бъдат решени най-важните въпроси, засягащи бъдещето на нацията - демографския проблем, голямата бедност и социалните неравенства.