Достъпният Prestigio SmartBook 141A03 се предлага ексклузивно от Мтел
Секция: Технологии
03 Април 2017 10:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Достъпният Prestigio SmartBook 141A03 се предлага ексклузивно от Мтел

/КРОСС/Мтел е първият телекомуникационен оператор, който предлага тънкия и лек мобилен компютър Prestigio SmartBook 141A03. Потребителите ще могат да вземат достъпното устройство с всички планове за фиксирани услуги на компанията, които включват домашен интернет. Цената на SmartBook 141A03 с двоен пакет интернет и телевизия Мтел премиум 200 ще бъде 9,99 лева на месец или 199,99 лева в брой. В допълнение всеки Prestigio SmartBook 141A03 предлаган от Мтел идва с включен лиценз за операционната система Windows 10 Home и талон за 100 GB облачно пространство в Microsoft One Drive за период от две години. 

SmartBook предлага тънък и компактен дизайн и висока функционалност на изключително достъпна цена. Устройството разполага с 14-инчов дисплей, има профил от само 20 мм и тегло от 1,45 килограма, което го поставя на ръба на категорията на ултрабук устройствата. С компактните си размери, той е идеален спътник при пътуване и е подходящ за хора, които обичат да ползват мобилния компютър както за развлечение, така и за работа. SmartBook 141A03 е подходящ за сърфиране в интернет, слушане на музика, водене на записки и обработка на документи. 14-инчовият екран е достатъчно голям за гледане филми и видео, без това да се отразява на неговата преносимост.

Мобилният компютър разполага с четириядрен процесор Intel Atom Z3735F - рядко срещано явление в този ценови клас устройства. Лаптопът има 2GB оперативна памет, както и 32GB за съхранение на информация. Ако последното ви се струва малко - винаги можете да добавите до 128GB чрез вградения слот за MicroSD карти. 10 000 mAh батерията осигурява до 7 часа работа, като подобрената издържливост идва и от факта, че процесорът и повечето компоненти са с ниска консумация на енергия.