Huawei прави #Perfect10 портрети на българските потребители
Секция: Технологии
10 Април 2017 10:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei прави #Perfect10 портрети на българските потребители

/КРОСС/ Huawei стартира нова потребителска инициатива „Перфектен във всеки кадър", в партньорство с телеком операторите Vivacom и Мтел, както и вериги магазини за електроника Tехнополис. Компанията отправя интересно „предизвикателство", канейки потребителите да изразят свободно себе си и своите емоции чрез най-добрия възможен фото кадър, направен с новия флагман модел Huawei P10.

Това ще се случи в определени търговски обекти в рамките на един ден, където хората ще позират за своя перфектен портрет, направен на място с Huawei P10 от професионален фотограф, и ще получат ценни съвети от него за портретната фотография. Специално изграден фото-кът ще служи за декор на снимките, като потребителите ще получат своя перфектен кадър като подарък в брандирана фоторамка.

„Изключителните артистични способности на Huawei P10 пресъздават емоциите, които всяко лице изразява във всеки един момент и историята, която може да се разкаже в един портретен кадър и затова каним всички желаещи да изразят себе си и своите емоции чрез най-добрия възможен кадър" - споделя Кристина Щерева, маркетинг директор „Потребителски устройства" за Huawei България и Македония.

Потребителската активация ще се проведе в следните дни и обекти:
• Търговски обект на Мтел в Mall of Sofia - 10 април между 11:00-20:00 часа
• Търговски обект на Виваком в Serdika Mall - 18 април между 11:00-20:00 часа
• Търговски обект на Technopolis в The Mall - 22 април между 11:00-20:00 часа

На място хората, които се включат в инициативата, ще се запознаят в детайли с новия флагман на компанията, ще тестват на място устройството и неговите невероятни способности за портретно заснемане в цветен или черно-бял цвят, както и ще научат повече за специалните търговски предложения за P10.