Фенове на Евровизия пеят "Beautiful mess" на концерт в Амстердам
Секция: КУЛТУРА
10 Април 2017 15:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фенове на Евровизия пеят "Beautiful mess" на концерт в Амстердам

/КРОСС/ Кристиан Костов с ексклузивно изпълнение на живо за най-слушаното холандско радио

Над 1500 фенове на Евровизия пяха българската песен „Beautiful Mess", заедно с Кристиан Костов в Амстердам в събота. Нашият представител се включи в най-голямото промоционално събитие, посветено на песенния концерт - „Eurovision In Concert". То се провежда за девета поредна година в холандската столица и тази година отбеляза своеобразен рекорд с изпълнители от 34 държави.

„В последните седмици програмата ми беше доста натоварена и пропътувах над 10 000 километра. Първо бях Лондон, откъдето стартира промоционалното ми турне, последва Тел Авив. След това отново се върнах в Лондон, , където посетих офиса на Sony Music и изпълних "Beautiful Mess" на концерта на „Фондацията" и „Щурците" пред българската общност. А сега си тръгвам от Амстердам, където имах много успешен концерт. Сънят определено ми липсва, но съм благодарен на всички фенове, които ме зареждат с положителната си енергия и ми дават нови сили. Това, което ми се случва наистина е невероятно", заяви Кристиан Костов за БНТ.

В Амстердам Кристиан се срещна с местни и международни медии и беше специален гост в най-слушаното холандско радио - 3FM. Той ексклузивно изпя на живо българската песен за Евровизия 2017 в музикалното предаване „On Stage", чийто водещ е популярният холандски DJ - Giel Beelen.

В края на седмицата Кристиан Костов ще отпътува за Мадрид, където в събота (15 април) ще вземе участие в последния промоционален концерт преди Киев - „Eurovision Spain Pre-Party".