Изсветляващият CC крем Artistry Ideal Radiance™ е новият продукт на Amway™ за перфектна и сияйна кожа
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Април 2017 13:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изсветляващият CC крем Artistry Ideal Radiance™ е новият продукт на Amway™ за перфектна и сияйна кожа

/КРОСС/ Дамите по цял свят избират все по-прецизно козметичните си продукти и търсят перфектно качество и многофункционалност, концентрирани в една формула. Най-новото предложение в колекцията на Artistry Ideal RadianceTM правят посрещането на всички тези нужди изключително лесно.

Изсветляващият CC крем Artistry Ideal RadianceTM Illuminating CC Cream служи за праймер и усъвършенства кожата за секунди. Формулата на Artistry Ideal RadianceTM коригира тена на лицето и прави кожата изключително гладка и озарена. Покритието е трайно и видимо намалява тъмните петна и зачервяванията.

"Очакванията са CC кремовете да растат с 32% през 2017 г.", споделя вице-президентът на продуктите за красота в компанията Maud Pansing. „Съвременните жени изискват продукти с много функции. Нашите учени са разработили формула, която не просто покрива видимите тъмни петна, но и помага за изсветляването и коригирането на цялостния тен на лицето само с едно нанасяне. "

Изсветляване. Коригиране. Основа.
Подобно на цялата серия продукти Artistry Ideal RadianceTM озаряващият CC крем предлага множество ползи:
• Изсветлява: Луксозните перлени протеини засилват естествения блясък на кожата и намаляват тъмните петна.
• Коригира: Ексклузивният комплекс от съставки с много функции моментално подобрява външния вид на кожата. Добавени са пигменти като иновативен метод за контрол на тена и в същото време покритието е почти прозрачно към средно като плътност.
• Служи за основа: Специално създадената емулсия с пластове от оптични сфери и еластомери спомага за безупречното нанасяне и допринася за дълготрайното задържане на продукта върху кожата.

„Изсветляващият CC крем Artistry Ideal RadianceTM е незаменим помощник на дамите в ежедневните им разкрасителни ритуали. Той им помага да коригират лесно своя тен, като го изсветлят и променят, за да постигнат перфектен вид на кожата," споделя гримьорът на Artistry Рик ди Чекка. "Кожата веднага става безупречна и брилянтно озарена."

Кремът не съдържа мазнини, той е неакнегенен и некомедонен и е подходящ за всеки тип кожа. Може да се използва самостоятелно или като допълнително хидратиращ продукт под фон дьо тен. Благодарение на слънцезащитния си фактор SPF 50 PA++ изсветляващият CC крем Artistry Ideal RadianceTM защитава кожата от вредните UVA/UVB лъчи, намалява застаряването на кожата в резултат на свободните радикали и я предпазва от факторите на околната среда, причиняващи тъмни петна.