Румен Петков: "Патриотично" е да се лъже за пенсиите и за наборната служба
Секция: ПОЛИТИКА
18 Април 2017 08:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румен Петков: "Патриотично" е да се лъже за пенсиите и за наборната служба

/КРОСС/ "В този парламент ще бъдем свидетели на грозни пазарлъци и на извращаване на предизборните обещания на редица политически сили". Това заяви пред БТВ Румен Петков от АБВ. „Патриотично" е да се лъже - за вдигането на пенсиите, за въвеждането на наборната служба, за изграждането на стената по границата... Къде отиде предложението за 300-те лева пенсия? Разширяваме кръга на хората, за които няма срамна работа, стига да е ръководна и добре платена...", попита той риторично.

По думите му лидерите на коалицията, която ще поеме управлението, са излъгали за пенсиите, за сигурността, не е станало ясно каква ще е външната политика на България, не е станало ясно каква ще е перспективата пред българската енергетика - една част от Патриотите затварят Белене, други изграждат Белене, едните са за „Южен поток", другите - против. „Тази политическа грозота ще удари българските граждани", категоричен беше Петков.

„Този парламент излъчва изключителна нестабилност. Когато започва с лъжа, няма да издържи. Ние затова ще поканим другия вторник хората в Плевен на протест - заради политиката за доходите", добави той.