Кошмарът за Владо Стоянов продължава
Секция: СПОРТ
26 Април 2017 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кошмарът за Владо Стоянов продължава

/КРОСС/ Титулярният вратар на Лудогорец Владислав Стоянов ще трябва да се справи с още един кошмар. Стражът се подложи на втора операция в Букурещ, съобщи Sportal.bg. Както е известно, най-добрият футболист на България за 2014 година получи изключително тежка травма на тренировката на националния отбор преди домакинството с Холандия (2:0) през март.

Най-добрият вратар в българското първенство през последните години скъса пателарно сухожилие на левия крак, а след това бе опериран в румънската столица. Още след завръщането в Разград, 29-годишният Стоянов започна ежедневна рехабилитацията и възстановителните процедури, за да може по-бързо да се възстанови. Последните десет дни обаче възникнал проблем, тъй като оперираното коляно е започнало да се пълни непрекъснато. След консултация с докторите в Румъния е взето решение коляното да бъде отворено отново и да претърпи нова интервенция.

Първоначалните прогнози за възстановяване на Стоянов бяха между осем месеца и година, но новата интервенция със сигурност ще удължи този период.

Вратарят наскоро получи поредно признание, като попадна в Идеалния отбор на молдовския гранд Шериф (Тираспол).