От следващата седмица Мтел ще предлага дългоочаквания флагман LG G6
Секция: Технологии
27 Април 2017 11:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
От следващата седмица Мтел ще предлага дългоочаквания флагман LG G6

/КРОСС/ Новият смартфон във високия клас ще бъде наличен за 36,99 лева на месец с абонаментен план Мтел безкрай 3XL

Мтел ще предлага от следващата седмица дългоочаквания смартфон LG G6. Флагманът, който разполага с новия Full Vision дисплей ще бъде наличен в магазините и сайта на телекома за 36,99 лева на месец или 749,99 лева в брой с абонаментен план Мтел безкрай 3XL.

Новият LG G6 идва с впечатляващ 5.7-инчов QHD+ Full Vision екран, както и за първи път в смартфон индустрията използва формат в съотношение 18:9. Това му предоставя не само по-голямо зрително пространство, но и го прави лесен за използване само с една ръка. За разлика от други модели умни телефони с големи екрани LG G6 пасва комфортно в едната ви ръка, благодарение на тънкия си дизайн и новия формат Full Vision екран.

Дисплеят също така е първият, който поддържа Dolby Vision технология и едновременно с това HDR10. Тази комбинация позволява на LG G6 да покрие най-високите стандарти за видео технологията High Dynamic Range, като поддържа страхотно качество на картината и контраста. Всичко това прави новия LG G6 идеален за сърфиране в интернет, видео и игри.

Флагманът на на LG е изработен от алуминий и стъкло и се отличава с минималистичен дизайн. Потребителите могат да избират между два цвята - астро черно (Astro Black) и сребристо платинено (Ice Platinum).

Основната камера е двойна 13-мегапикселова, която позволява снимане на 4K видео, а предната е 5-мегапикселова. И двете позволяват широкоъгълно снимане, за да можете да съберете повече приятели на своите селфита или да правите красиви панорамни снимки.

LG G6 разполага с 4 GB оперативна памет и 32 GB за съхранение на информация. Последната може да се увеличи с до 256 GB чрез слота за добавяне на SD карта. Батерията на LG G6 също е подобрена и вече е с капацитет 3300 mAh.