Безплатен дизайн на лого за онлайн търговци с програмата eStore Solutions до края на юни
Секция: ИКОНОМИКА
27 Април 2017 16:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безплатен дизайн на лого за онлайн търговци с програмата eStore Solutions до края на юни

/КРОСС/ Вторият семинар от поредицата „Цялостни решения за онлайн магазини" се проведе вчера в Limacon Event Center в Пловдив и събра над 60 представители на фирми от Пловдив и региона с интерес към електронната търговия. На събитието беше представено първото цялостно решение за онлайн магазини в България eStore Solutions, което комбинира пълния спектър от дейности по създаването, поддръжката, промотирането и осигуряването на сигурни плащания онлайн за електронен магазин. Програмата е разработена от СИБАНК в партньорство с едни от най-утвърдените имена в областта на дигиталните технологии - SoftUni Digital, СуперХостинг.БГ и STENIK.

След семинара беше обявен ексклузивен бонус - изработка на безплатно лого за всички търговци, които кандидатстват за пакетното решение до края на месец юни 2017 г. При това пакетното решение е с повече от 20% по-изгодно от това услугите им да се купят поотделно.

Създателите на eStore Solutions имат за цел да предложат бързо и качествено изграждане на онлайн магазин, съобразен изцяло с индивидуалния проект и специфичните изисквания на всеки клиент. Те обясняват, че уникалното за българския пазар решение е подходящо както за предприемачи, които вече се занимават с електронна търговия и искат да увеличат продажбите си, така и за такива, които тепърва искат да стартират свой собствен бизнес онлайн. В сферата на дигиталните продажби наличието на сигурно и надеждно платежно средство за електронен магазин е от изключителна важност.

„СИБАНК предлага надежден начин за приемане на плащания с банкови карти от всички големи картови организации, като осигурява сигурно решение, бързо обслужване и преференциални условия за участниците в програмата. Пакетното решение е с повече от 20% по-изгодно от това услугите да се купят поотделно, а само сега до края на юни предлагаме и безплатно изготвяне на дизайн на фирмено лого. Щастливи сме да обявим този бонус точно в Пловдив, който в последните години се превърна в център за развитие на стартъп културата и предприемачеството." - заяви Шезаи Шекиров, ръководител отдел „Ежедневно банкиране" в СИБАНК по време на събитието по повод представянето на eStore Solutions в Пловдив.

Повече информация ще намерите на: www.cibank.bg/estoresolutions