Съперникът: Кубрат Пулев е анимационен герой
Секция: СПОРТ
27 Април 2017 21:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съперникът: Кубрат Пулев е анимационен герой

/КРОСС/ Ден преди боксовата гала вечер "Последното отброяване" американският боксьор Кевин Джонсън се закани да победи българския шампион Кубрат Пулев и да го накара да се откаже на мача за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация в тежка категория.

Двубоят е на 28 април в зала "Арена Армеец" в София.

"Не ме е страх от Пулев", заяви Кевин Джонсън, цитиран от „Нова".

"Той е анимационен герой. В петък ще го разбия и ще го накарам да се откаже. Може да се пробва много пъти, но ще дойде момент, в който ще си каже "стига толкова". Може това да се случи в петия рунд, може да се случи в седмия или пък в 12-тия. Единственото, което има значение, е, че ще отнеса пояса у дома", категоричен бе Джонсън и дори се обърна към българските фенове, които несъмнено ще подкрепят Кобрата в „Арена Армеец".

"Колкото по-шумни са те и колкото повече викат за Кубрат Пулев, толкова повече енергия ще получавам. Може да скандират името му, но аз ще открадна тази енергия и когато той загуби, какво ще кажат те тогава? Хората по-добре да започнат да ме подкрепят сега, защото знам, че имам фенове тук", допълни самоуверено американецът.