Млади театрали от НАТФИЗ призовават Бургас да подкрепи кампанията "Учи в България, завладей света"
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Април 2017 10:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Млади театрали от НАТФИЗ призовават Бургас да подкрепи кампанията "Учи в България, завладей света"

/КРОСС/ Започва "Учи в България, завладей света!", II национално издание 2017, НАТФИЗ - превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи!

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ търси обществено съучастие за решаване на проблема с интелектуалната миграция. Студентите и преподавателите на Академията посещават редица градове в страната, за да защитят авторитета на българското висше образование.

На 2 и 3 май Бургас може да се присъедини към "Учи в България, завладей света!" 

На 2 май от 19.00 ч. в ДТ "Адриана Будевска" - Бургас, младите жители на града ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите "Актьорство за драматичен театър" на проф. д-р Ивайло Христов - "Комедия от грешки". На 3 май от 09.00 ч. при "Вход свободен!" ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят гостите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2017/2018 година. Предвидени са прожекции на студентско кино. Участниците в срещата ще получат безплатни кандидатстудентски материали, справочници и ваучери за 10 % отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август).

За пълноценното провеждане на кампанията, НАТФИЗ разчита на подкрепа и съдействие от всички, така че безвъзмездната консултативна помощ да достигне и да бъде в полза на възможно най-широк кръг млади българи.