Мтел с две престижни отличия от наградите BAPRA Bright Awards
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Април 2017 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел с две престижни отличия от наградите BAPRA Bright Awards

/КРОСС/ Два са проектите на Мтел, които спечелиха признанието на международното жури в конкурса BAPRA Bright Awards 2017. Престижното първо място в една от най-успорваните и важни категории „Събитие на годината" взе проекта Mtel Media Masters „С пръст на спусъка", а с второ място в категорията „Дигитална кампания" бе отличен „Мтел Viber Flash Sales".

Mtel Media Masters (МММ) е единственият журналистически конкурс в България за иновации, технологии и наука, поставящ най-високите стандарти в индустрията и награждаващ на национално ниво качествените журналистически материали с професионално признание. С цел да разшири хоризонтите на качествената журналистика, през 2016 конкурсът пое съвсем различен подход. МММ 2016 срещна темата за това доколко всички сме се превърнали в социални войаори с помощта на новите технологии с един "истински, модерен демон и мъдър хулиган" - световноизвестния фотограф Ървин Олаф. Мтел провокира Ървин да проведе искрен разговор с МММ, слагайки "пръста си на спусъка" и създавайки един съвсем нов разказ за иновативните технологии и начина, по който те влиаят върху човешките комуникации и креативност.

Мтел е първата телекомуникационна компания на България със собствен канал във Viber, а приложението е сред ТОП 5 на най-използваните приложения от клиентите на компанията. Ето защо, с цел да привлече вниманието на клиентите си, Мтел реши да намери подходящо съдържание за тях и във Viber. Така компанията стартира кампанията „Viber Flash Sales" - серия от ексклузивни оферти за устройства и продукти, които се публикуват и виждат само във Viber чата на Мтел, превръщайки се в абсолютен пионер в индустрията.

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 година и са се утвърдили като форум, който дава възможност на PR професионалистите да сравнят своите постижения със световната PR практика. Всяка година изцяло международно жури оценява най-успешните PR кампании в България. Членовете му са забележителни PR и комуникационни експерти, признати на световно ниво. Изборът на победителите е напълно конфиденциален, като всеки член на журито оценява самостоятелно постъпилите кандидатури в дадена категория.