Кристиан: След финала бях разочарован, но сега съм изключително доволен
Секция: КУЛТУРА
15 Май 2017 10:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кристиан: След финала бях разочарован, но сега съм изключително доволен

/КРОСС/ „След финала бях малко разочарован, обаче сега съм изключително доволен и вярвам, че оттук натам всичко ще върви по вода. Tова заяви в студиото пред БТВ постигналия страхотен успех с второто място на Евровизия Кристиан Костов.

По думите на 17-годишния певец всичко е минало така, както трябва, а България е вдигнала нивото и е все по-близо до победата.

„България трябва да спечели", коментира още той. Според него всяка следваща година българските участници в конкурса стават все по-добри и по-подготвени.

„Най хубавото беше, че и журитата, и публиката избраха една и съща песен", коментира музикалният продуцент Саня Армутлиева. По думите ѝ песента на Кристиан Beautiful Mess („Красива бъркотия") и тази на португалеца Салвадор, която се класира на първо място, са били много различни от всички останали в конкурса и са заслужавали да бъдат отличени.

„Моментът беше негов просто. Не мисля, че бях по-слаб от него. Просто в този етап публиката избра него", смята Кристиан.

„През последните дни всички се отнасяха с него като с победител. Всички вярваха в него", разказа още Саня. Тя сподели, че е вярвала най-силно, че Кристиан ще победи, след като букмейкърите го поставиха на първо място в конкурса веднага след изпълнението му.

Кристиан се похвали, че след конкурса е получил похвали от световни звезди и предложения за бъдещи изяви.