Кралицата на сладкишите Анна Олсън с ексклузивен уъркшоп в София
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Май 2017 12:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кралицата на сладкишите Анна Олсън с ексклузивен уъркшоп в София

/КРОСС/ Третият сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия" може да гледате от понеделник до петък от 18 часа и с повторение от 11 часа по телевизия Food Network.

Ана Олсън, канадската звезда на телевизионния канал Food Network беше в България като част от европейската й промоция на новите серии на „Ана Олсън: сладкарски изделия". Ана демонстрира свои рецепти и сподели накои готварски тайни.

Звездата на Food Network посети 4 страни и готви пред повече от 150 почитатели и журналисти, споделяйки кулинарнатаси философия, основана на практичния подход в притовянто на сладки и солени ястия спроред сезона и с отношение към всяка съставка.

Любимката на канадците Ана Олсън напътства зрителите стъпка по стъпка докато приготвя вкусотии. Остроумна и духовита, Ана представя дори гурме десертите като лесни за приготвяне от всеки запален сладкар, независимо от уменията му. Независимо дали ще е обикновена палачинка или швейцарски меренг като основа на екзотичен десерт, Ана дава увереност на всеки да хване бъркалката и да запретне ръкави.

Демонстрацията и уъркшопа в София накараха гостите да повярват в своите сладкарски възможности и да приготвят невероятно вкусните шоколадови бисквитки без брашно. Кулинарната тайна на Анна може да се определи с отношението й към самото готвене:

Преди всичко- готвенето и сладкарството трябва да бъде забавление!

Ана представя своето кулинарно майсторство в третия сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия". Всеки епизод води зрителя през вкусното пътешествие- от основните правила до нивото на майсторския клас. Независимо дали е начинаещ или майстор на суфлето, зрителите добиват увероност и умения да готвят като професионалисти.

„Най- хубавото на третия сезон е, че мога да продължа да да споделям моя невероятен свят на сладкарското изкуство с моите зрители. Надявам се, този сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия" ще привлече повече зрители пред екрана, които ще се присъединят към моето кулинарна приключение", споделя Ана.

„ Щастлива съм, че имах възможвостта да срещна толкова запалени сладкари в България. Гордея се с тях, защото положиха толкова усилия, за да приготвят вкусни канадски сладкиши и се справиха чудесно. Надявам се, че са се забавлявали толкова много като мен. Това беше първото ми идване в България и бях силно впечатлена от хората тук, тяхната топлота и гостоприемство. А българката кухня е наистина вкусна. Посетих наколко ресторанта с традиционна българска кухня. Баницата е страхотно вкусна", допълни звездата на Food Network като изрази желание, че няма търпение отново да посети страната ни за по-дълго време.

Снимки от предаванията могат да бъдат свалени от:
https://sni.box.com/s/ygz8qx0xz5e771prtiu3gctdj39nqeea
Снимки на рецепти: https://sni.box.com/s/0qa1h72mn17sytfta2hbn0tb02n8lo9x