Mtel Media Masters спечели награда за специално събитие на PR Приз 2017
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Май 2017 10:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Mtel Media Masters спечели награда за специално събитие на PR Приз 2017

/КРОСС/ Мтел спечели престижна награда на конкурса на Българското дружество за връзки с обществеността - „PR Приз 2017". Церемонията на Mtel Media Masters - „С пръст на спусъка" спечели второ място в категорията „Специално събитие". Наградите бяха връчени на церемония на 18 май в „Софийска градска художествена галерия".

Mtel Media Masters (МММ) е единственият журналистически конкурс в България за иновации, технологии и наука, поставящ най-високите стандарти в индустрията и награждаващ на национално ниво качествените журналистически материали с професионално признание. С цел да разшири хоризонтите на професионалната журналистика, през 2016 г. конкурсът пое съвсем различен подход. МММ 2016 срещна темата за това доколко всички сме се превърнали в социални воайори с помощта на новите технологии с един "истински, модерен демон и мъдър хулиган" - световноизвестния фотограф Ървин Олаф. Мтел провокира Ървин да проведе искрен разговор с МММ, слагайки "пръст на спусъка" и създавайки един съвсем нов разказ за иновативните технологии и начина, по който те влияят върху човешките комуникации и креативност.

Отличието е второ за МММ за тази година, след като преди няколко седмица, събитието получи първо място за „Събитие на годината" на BAPRA Bright Awards 2017. Това е и поредната награда за конкурса в PR Приз, след като в миналогодишното издание МММ зае трето място в категорията „Специално събитие".

 

Наградите PR Приз 2017 се провеждат за 17-а поредна година и се организират от БДВО.