На заседание в болницата наложиха "задържане под стража" на обвинения за убийството в Стара Загора
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Май 2017 19:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
На заседание в болницата наложиха "задържане под стража" на обвинения за убийството в Стара Загора

/КРОСС/ Постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" беше наложена на 46-годишния Красимир Петков от Стара Загора, който беше обвинен за убийството на тъща си и това, че рани жена си, съобщава весник "24 часа".

Кървавата драма се разигра в събота в жилище на фамилията. Красимир уби 66-годишната си тъща Мария и рани съпругата си Гергана на 29 години в събота преди обяд, след което избяга. Беше заловен малко преди 22 часа в Черноочене на международния път за Гърция и беше настанен в кърджалийската болница заради прободни рани в корема.

Състав на окръжния съд от Стара Загора заседава в здравното заведение в Кърджали, където мъжът се възстановява след операция. По време на болничното заседание Красимир Петков беше привлечен като обвиняем по делото. Мъжът е със служебен адвокат. Магистратите прецениха, че съществува опасност извършителят на престъплението да се укрие и му наложиха най-тежката мярка.

След възстановяването му Красимир Петков ще бъде откаран в ареста. До тогава ще остане под полицейска охрана в болничната стая.