Задържаха пияния мъж, нападнал медици и охранител в Бургас
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Май 2017 10:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задържаха пияния мъж, нападнал медици и охранител в Бургас

/КРОСС/ Задържаха пияния мъж, нападнал медици в Бургас
Районна прокуратура - Бургас задържа до 72 часа 22-годишния Кирил Н. от София. Той е обвинен, че е нанесъл удари с юмруци и крака на на медицински лица и охранител в бургаска болница.

Мъжът е бил приет за лечение в нощта на 24 май, докаран е със съмнения за гърч след злоупотреба с алкохол.

Тази сутрин лекарите разказаха пред Нова ТВ, че първоначално пациентът не е проявявал признаци на агресия. Той бил във видимо нетрезво състояние. Казал, че е употребил голямо количество алкохол.

Впоследствие изпада в безсъзнание. Повикан е реаниматорът д-р Александър Серафимов. Той разказа, че след като се опитал да го прегледа, изведнъж мъжът скочил от леглото и започнал го удря.

„Според мен тази агресия се дължи на голямото количество алкохол, което е изпил. Най-вероятно е употребил и наркотици", на мнение е д-р Серафимов.

След като лекарите не са успели да се справят с агресивния пациент е повикана охраната на болницата. Охранителят е със счупен нос и насинено око. Предстои да му бъде направена операция. Има проблем и с крака и тепърва ще се установява дали има разкъсани връзки.
Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка „Задържане под стража" спрямо Кирил Н.