Поли Генова: Елате да подкрепим каузата на Бербатов и Фиго
Секция: Шоубизнес
27 Май 2017 20:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поли Генова: Елате да подкрепим каузата на Бербатов и Фиго

/КРОСС/ Димитър Бербатов и Луиш Фиго организират събитието на годината, а подкрепата за благотворителната им кауза идва от най-различни хора. Поредната, която оценява идеята на българина и португалеца и ще присъства на стадион "Васил Левски" на 14 юни, е певицата Поли Генова. Шоуто на двата футболисти ще може да гледате пряко по bTV Action от 18:00 ч.

"На 14 юни отборът на Митко Бербатов излиза срещу този на Луиш Фиго. Най-големите звезди на световния футбол ще бъдат в София, а всички приходи ще отидат за талантливите деца на България. Аз ще бъда там. Елате да подкрепим Бербатов и Фиго в тяхната благородна кауза. Чакам ви!", написа Поли.

амата тя многократно се е включвала в благотворителни каузи и е подкрепяла младите хора у нас. Поли, която през 2011 и 2015 г. представи България на Евровизия и зае съответно 12-о и 4-о място, е един от менторите в настоящия сезон на предаването "Гласът на България", което се излъчва по bTV.

Поли със сигурност ще се зарадва и на цялото съзвездие от играчи, което двамата организатори са поканили. Бербатов ще застане рамо до рамо с Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Роби Кийн, както и бившите си съотборници в "Манчестър Юнайтед" - Рио Фърдинанд, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс и Гари Невил.

Срещу тях се противопоставя отборът на Луиш Фиго - Иван Кордоба, Гайска Мендиета, Дуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко и Робер Пирес.

Всички приходи от събитието на 14 юни ще отидат за благотворителните инициативи на фондациите на двамата футболисти.