Избраха Андреа в Кипър за “Най-известната българка в чужбина“
Секция: Шоубизнес
29 Май 2017 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Избраха Андреа в Кипър за “Най-известната българка в чужбина“

/КРОСС/ Андреа получи поредно международно признание за успеха си. Този път тя с горост взе наградата в Кипър, предават от ПРофайл.

Тази година най-известното кипърско модно списание раздаде своите награди „Enmoda International Awards".
Бляскавото събитие се проведе през уикенда, а изпълнителката на „Полудей" е в Кипър от няколко дни.
Тя направи силен удар на световната сцена. На церемонията по награждаване, Андреа получи приз за „Най-известната българка в чужбина".

Модното списание се интересува горещо и от случващото се в светския живот у нас. И като страничен наблюдател издателите решиха, че красивата блондинка е най-заслужилата това призвание. А и на нея й стана навик да прибира награди в Балканите. Разбира се, зад тези призове стои нейният усилен труд, с който успя да популяризира работата си далеч извън границите на страната.  В красивия Кипър приемат Андреа не само като успешен изпълнител, но и като истинска модна икона. Поредното доказателство за това е наградата, която вече е в ръцете й.

На стилното парти след церемонията, родната певица бе забелязана в компанията на хитовия Faydee, с когото поддържат топли приятелски и колегиални отношения. Той се качи на сцената на ежегодните награди на „Enmoda", заедно с Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William и много други звезди от международната сцена. Андреа е единствената българка сред тях и без съмнение представи страната ни по най-добрият начин.

В събитието взеха участие звезди от над 20 държави. То се излъчи на живо по каналите Fashion One и Nuber One, както и по националния канал BНT. Поредното признание за Андреа от кипърското модно списание идва на фона на куп други международни награди през годините. Две поредни години - 2015 и 2016г., бе обявена за „Най-добрата певица на България" на Big Apple Music Award. На същите награди грабна и приза за „Най-добър балкански изпълнител" миналата година. Все отличия, за които колежките й могат само да завидят.