Моника Шахин - любимката на продуцента на Ерос Рамацоти, на празника на "Младост"
Секция: КУЛТУРА
02 Юни 2017 11:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Моника Шахин - любимката на продуцента на Ерос Рамацоти, на празника на "Младост"

/КРОСС/ Талантливата Моника Шахин или още позната като „ангелският глас" е ученичка в 3-ти клас на Националното музикално училище „Любомир Пипков" в София, където изучава пиано. Тя е специален изпълнител на 3 юни от 17.30 часа за празника на Община Младост, информират от ПРофайл.

Тя започва да пее още на три години като хорова солистка и за скромните си 9 години има вече стотици участия. ​ Моника е предпочитан гост-изпълнител на многобройни хайлайф събития, както и солистка пред многохилядна публика в зала „Армеец" в София.
Участието и в конкурс-селекция я изстрелва в Рим, където печели първа награда сред най-малките в Италианския музикален фестивал и е забелязана от продуцента на Ерос Рамацоти и доцент Дариана Куманова от Академията Сан Ремо.
Там малката и чаровна Моника Шахин получава и предложение за участие в мюзикъла „Happy". Най-вълнуващ опит, младата звезда придобива с участието си като солистка на камерен симфоничен оркестър.

На 3 юни в парка на "Младост 3" ще видим талантливата изпълнителка Моника като подгряващ изпълнител на VenZy на концерт под патронажа на община „Младост" и VsichkiUslugi.bg

Освен музиката, Моника е отличен скиор и няколко пъти е покорява Австрийските и Италианските Алпи. Oсвен това тя тренира спортна аеробика и изучава спортни танци, допълват от ПРофайл.