MotoGP, UFC и мач №3 от финалите в NHL на живо през уикенда по спортните канали на Мтел
Секция: СПОРТ
02 Юни 2017 13:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
MotoGP, UFC и мач №3 от финалите в NHL на живо през уикенда по спортните канали на Мтел

/КРОСС/ Какво ще се случи след шестия кръг в MotoGP, кои бойци ще триумфират в поредната галавечер на UFC и как ще се развие финалната серия в NHL - това ще научат зрителите, които заложат на спортните канали на Мтел през уикенда.

Керванът на мотоциклетистите този път ни пренася в Италия на пистата Мугело, а Mtel Sport 1 ще следи всичко най-интересно на живо. В кралския клас Валентино Роси ще опита да възвърне позиции пред родна публика - след падането си на Херес ветеранът се смъкна на трета позиция във временното класиране с 62 точки. Лидер е съотборникът му в Ямаха Маверик Винялес с 85, а на втора позиция се намира Дани Педроса от тима на Хонда с 68 точки на своята сметка. В събота зрителите на Mtel Sport 1 ще видят третата тренировка и квалификацията, които ще бъдат от 10:45 и от 13:30 часа. Състезанието е в неделя от 11:50 часа, а прякото предаване стартира 10:40 часа със загрявката.

По традиция Mtel Sport 2 ще бъде арена на битките от UFC. Гвоздеят на вечерта е мачът за титлата в категория перо между Жозе Алдо и Макс Холоуей, като букмейкърите дават леко предимство на бразилеца. Събитието започва в 6:00 часа сутринта в неделния ден.

През уикенда предстои да се изиграе и третият хокеен сблъсък от финалния плейоф в NHL. След първите два двубоя шампионите от Питсбърг Пингуинс водят срещу Нешвил Предейтърс с 2:0 победи. Сега серията се пренася в Bridgestone Arena в Тенеси, където домакините ще опитат да променят негатовния баланс. При успех на „пингвините" почти всичко ще бъде решено. Мач номер три започва в 3:00 часа сутринта в неделя и ще бъде излъчен директно по Mtel Sport 1.