Посланици на хуманността разпространяват посланието на борещите се с рака на гърдата жени
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Юни 2017 12:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Посланици на хуманността разпространяват посланието на борещите се с рака на гърдата жени

/КРОСС/ Предварително ти БЛАГОДАРЯ - „От любов към живота"

Думите „Предварително ти БЛАГОДАРЯ" дадоха началото на кампанията „От любов към живота" тази година. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите от рака на гърдата жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят.

Вече 16 години „От любов към живота" помага на жените с рак на гърдата. Символът на кампанията - розовата панделка, е един от най-разпознаваемите и се е превърнал в израз на подкрепа, но и в инструмент за повишаване информираността по темата. „От любов към живота" набира средства чрез поръчка на розовите благотворителни продукти, печалбата от които Avon традиционно дарява на основния си партньор в България - фондацията „Една от 8".

Тази година бе създаден и специален сайт - www.thankyou.bg, на който може да научите всичко необходимо за кампанията, как да я подкрепите и да отговорите на отправеното БЛАГОДАРЯ, както и да прочетете полезни съвети и препоръки за превенция и профилактични самопрегледи.

Движеща сила на кампанията „От любов към живота" са представителите на Avon. Затова тази година 20 от тях са избрани за Посланици на хуманността, както и за своеобразни рекламни лица на кампанията. Тяхна основна задача ще е да популяризират кампанията и да разпространяват посланията й и онова БЛАГОДАРЯ до колкото се може повече хора.

Рамо до рамо с Посланиците на хуманността застават Люси Дяковска, Орлин Горанов и Дивна. Със своето „Благодаря!" те се обръщат към широката общественост с посланието колко важна е подкрепата за жените, борещи се с рака на гърдата.

И тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8" ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

В рамките на инициативата предстоят още много активности, сред които интерактивна инсталация и специално Facebook приложение.

Финалът на кампанията и тази година ще бъде благотворително събитие. То ще се проведе в месеца за борба с рака на гърдата - октомври и ще бъде организирано в онази част на България, която има най-голям принос в набирането на средства за каузата чрез поръчката на розови продукти. Събитието ще събере на едно място изпълнители, партньори и приятели на „От любов към живота".