TOP DJ Силвер Иванов и Стефан Попов гостуват в MANSFELD PREMIUM NIGHT
Секция: ЛЮБОПИТНО
06 Юни 2017 17:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 TOP DJ Силвер Иванов и Стефан Попов гостуват в MANSFELD PREMIUM NIGHT

/КРОСС/ Поредицата от бележити събития в нощна София-Mansfeld Premium nigh започва на 9 юни в 21.00 часа, информират от ПРофайл.

Полагайки началото си от сърцето на Европа - аристократичният Люксембург, представителите на маркатазапазват традицията да избират всеки път различна локация.

Домакин на бляскавото събитие е столичния Culture Beat club, където ценителите ще се насладят на люксембургския привкус на меката водка, пренесени в спомени от рицарските времена. За доброто настроение, ще се грижат момичетата на Mansfeld, които ще Ви разхлаждат в юнската вечер с ледени шотове. Ще има много изненади и подаръци.

Повече за топ диджеите на премиум вечерта:

Силвер Иванов започва своята професионална кариера през 1998. Пуска музика във всички значими Български клубове. Бил е на една сцена с имена като Swedish house mafia, Roger Sanchez, Mark Knight, Andy Cato, The Shapeshifters, Nina Kraviz, Lee Foss, Victor Calderon, Robbie Rivera, Sandy Rivera и др. Силвър е известен и с неговото предаване по радио Нова - "Addicted To Music'', с което печели наградата за най-добро DJ радио шоу на България за 2010 и 2011. Авторската му музика се издава от лейбъли, като Street King Records, Beatdown Music на Sonny Fodera, Dutchie Music и много други.

Eдин от най-успешните и проспериращи млади DJ-и в страната е името на Стефан Попов .
Бивш резидент на Yalta Club, той е бил на една сцена с имена като Hot Since 82, Maceo Plex, Nina Kraviz, Scuba, Mark Knight Nicole Mоudaber, Chris Liebing, Adam Bеyer и много други световно признати артисти. Стефан Попов е резидент на ‘Contact" Radioshow, излъчвано всеки четвъртък от 18:00 часа по радио Нова.

Заповядайте на 9 ти юни от 21.00 часа на терасата на клуба , за да се насладим заедно на пречистената и дестилирана до съвършеснтво водка, на едно от най-добрите нощни събития, в един от най-добрите клубове в столицата, допълват още поканата си от ПРофайл.