Меси не покани Луис Енрике на сватбата си
Секция: Шоубизнес
07 Юни 2017 09:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меси не покани Луис Енрике на сватбата си

/КРОСС/ Нападателят на Барселона Лионел Меси не покани на сватбата си бившия треньор на тима Луис Енрике и президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу, съобщава каталунското издание Sport.

Меси и спътницата му в живота Антонела Рокуцо планираха две сватбени церемонии за тази година, като първата ще се състои на 30 юни в катедралата на родния град на двамата - Росарио.

Меси е поканил всичките си съотборници, но не всички от тях ще присъстват, разбира се по уважителни причини. Поканени са и всички специалисти, работили с първия отбор през миналия сезон, без Луис Енрике.

Наставникът в първия си сезон на "Камп Ноу" имаше проблеми с Меси и медиите дори писаха, че аржентинецът е поставил ултиматум на ръководството, искайки оставката на Енрике. После отношенията между двамата се подобриха значително, но не може да се говори за приятелство между тях. Банкетът в Росасио ще бъде в покрайнините на родния град на булката и младоженеца, на него ще присъстват около 600 гости.

Няколко седмици по-късно ще има още една церемония, този път в каталунската столица, а тържеството ще се проведе в ресторанта на Хавиер Масчерано. Такова решение двойката е взела, за да не се обидят многобройните им приятели от Испания, които няма да могат да присъстват на първата сватба в Аржентина.

Лео и Антонела живеят заедно от 2008 г. Имат двама сина - Тиаго, който се роди през ноември 2012 г. и Матео, който проплака за първи път през септември 2015 г.