Мтел подкрепя за шеста поредна година технологичната конференция DigitalK 2017
Секция: Технологии
08 Юни 2017 11:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел подкрепя за шеста поредна година технологичната конференция DigitalK 2017

/КРОСС/ Дигиталната трансформация на пазарите, иновации, технологиите отвъд смартфоните и предприемачи - това са четирите основни фокуса на тазгодишното издание на технологичната конференция DigitalK 2017. Тя се организира от вестник „Капитал" и инвестиционните фондове LAUNCHub и Neveq, а Мтел подкрепя като генерален спонсор събитието за шеста поредна година.

„За нас е голяма чест и удоволствие да подкрепим форум като DigitalK, който насърчава иновациите в региона", заяви Тодор Ташев, старши директор „Мрежа и услуги" в Мтел. „Нашата индустрия се променя все по-бързо и възможността да сме част от това събитие и да обменим и чуем нови идеи и тенденции е много ценно за нас."

Тази година на една от най-влиятелните технологични конференции в Югоизточна Европа ще присъстват над 60 лектори от бизнес лидери като Apple, LEGO, Gartner, VMware, Progress Software, SAP, Google, BBC и много други. DigitalK 2017 традиционно е ориентиран и към стартъпите, като тази година на събитието са поканени над 50 инвеститора, а за поредна година ще се организира и специално състезание между стартиращи компании. Младите предприемачи ще могат да присъстват на различни семинари, в които световноизвестни специалисти ще им помогнат да развиват своите бизнеси още по-успешно.

DigitalK е технологична конференция, която се провежда за седми пореден път в София. Тя е една от водещите събития в Югоизточна Европа, която събира заедно повече от 2 500 предприемачи, инвеститори, маркетинг визионери, бизнес лидери и стартъпи.