Стоичков дава съвети за успешни дузпи на квалификациите на Фен Купа 2017 в София
Секция: СПОРТ
15 Юни 2017 18:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стоичков дава съвети за успешни дузпи на квалификациите на Фен Купа 2017 в София

/КРОСС/ Легендарният №8 ще открие турнира на игрищата на Спортна София (Зона Б5) на 16 юни в 17:00 часа

Столичните квалификации на Kamenitza Фен Купа 2017 ще посрещнат един много специален гост. Легендата Христо Стоичков ще уважи най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България на 16 юни на игрищата в спортен комплекс „Спортна София" в Зона Б5. Генералният директор на „Каменица" АД Димо Димов ще посрещне Камата на терен. Заедно те ще дадат официален старт на турнира „без капка фалш" в 17:00 часа и ще пожелаят успех на участниците в предстоящите дербита.

След официалното откриване предстои още един специален момент за всички участници и гости на турнира. За първи път в рамките на Kamenitza Фен Купа легендарният №8 ще проведе „Майсторски клас по дузпи" и ще разкрие тънкостите на шута от бялата точка. Стоичков със сигурност има в ръкава си много колоритни истории, свързани с изпълнението на дузпи, а кои от тях ще избере да сподели с гостите предстои да разберем.

След като участниците почерпят вдъхновение и знание от Камата, турнирът ще продължи с мачовете от квалификационната фаза за отборите от София-град и София-област. Съревнованието между столичните тимове започва още в четвъртък на 15ти юни и ще продължи до неделя, 18ти юни. Отборите, които успеят да се класират за регионалните полуфинали, ще продължат вълнуващата надпревара на 23-25 юни в София на регионалните полуфинали за отборите от София-град и София-област.