Новият флагман HTC U11 вече е в магазините на Мтел
Секция: Технологии
16 Юни 2017 12:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новият флагман HTC U11 вече е в магазините на Мтел

/КРОСС/ Смартфонът разполага с отлична камера и може да се вземе за 48,99 лева на месец с абонаментен план Мтел без граници 3XL

Новият флагман на HTC U11 вече може да се намери в магазините на Мтел за 48,99 лева на месец или 979,99 лева в брой с двугодишен абонаментен план Мтел без граници 3XL. Устройството разполага със забележителна камера, а силноотразителни минерали в корпуса на телефона създават усещане за „течна повърхност".

HTC заменя изцяло металния корпус на новия си флагман с изтънчен дизайн, комбиниращ удароустойчиво стъкло и алуминиева рамка. Извитият външен вид на HTC U11 се дължи на специална триизмерна симетрия на стъклото, която прави захвата на устройството още по-удобен и по-труден за изпускане.

HTC U11 разполага със системата Edge Sense, която отчита натиск, упражняван върху страничния панел на смартфона. Новата технология позволява лесно и интуитивно общуване с телефона само с едно стискане, дори когато човек е с ръкавици.

Сред основните предимства на HTC U11 са неговите камери, които според производителя са най-добрите на пазара до момента. Устройството получава най-много точки в класацията на DxOMark - 90. Предната камера е 16MP, специализирана за правене на селфита и е с много висока разделителна способност. Тя разполага и с UltraPixel чувствителност към светлина, което подобрява снимките както през деня, така и през нощта. Задната камера е 12MP и притежава оптична и електронна стабилизация, която прави фото и видеокадрите по-чисти и ясни дори при силни вибрации.

HTC U11 притежава същата технология за автоматичен фокус на сензорите, която се използва в най-добрите DSLR фотоапарати в момента. Това позволява максимално бърз фокус върху обекта и пресъздаване на кадъра с бързина, доближаваща се до тази на човешкото око.

Екранът е 5,5-инчов LCD, който в комбинация с триизмерната симетрия на стъклото и технологията за запазване на истинските цветове, предоставя максимално автентични изображения. Мощният 10-нанометров мобилен процесор на HTC U11 предлага висока скорост на работа, като същевременно щади максимално батерията.

HTC U11 включва най-новата версия на HTC USonic, която комбинира елиминирането на шума с Active Noise Cancellation с възможност за настройка на звука според слуха на човек. Високоговорителите с висока резолюция HTC BoomSound Hi-Fi Edition са с нов дизайн за по-силен звук и по-добър динамичен обхват. Те разполагат с акустична камера, която позволява на високите и средни тонове да звучат по-богато.