Четирима задържани за убийството на жена в "Хиподрума"
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Юни 2017 14:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Четирима задържани за убийството на жена в "Хиподрума"

/КРОСС/ Четирима са задържани за убийството на жената в "Хиподрума". Шефът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов съобщи подробности по случая.

В 04:10 часа в петък сутринта на спешния тел. 112 е получен сигнал за лице, което е в безпомощно състояние в столичния квартал "Лагера" - на кръстовището на ул. "Мъглен" и "Цар Борис".

На мястото веднага са изпратени полицейски екипи и Спешна помощ. Нямало признаци за живот на жената, която била паднала на улицата. В близост до нея бил мъж, който е подал сигнала, и жена във видимо неадекватно състояние.

"Евентуалният извършител е жена на 32 години", каза Иванов. Задържаната е с психични отклонения - страда от шизофрения и е поставена под пълно запрещение от миналата година. Последно е била в психиатрията на Александровска болница през месец март.

"Жената не дава смислени обяснения", каза Иванов. По думите му, все още не може да се каже категорично, че тя е извършителят. Задържан е и съпругът на предполагаемата извършителка, с когото имат сключен граждански брак.

Не са ясни още и причините за убийството. То не е извършено на мястото, където е намерена жертвата, която е имала прободно-прорезни рани. Извършва се аутопсия.

Задържани са четирима души - лицето, което е подало сигнала, предполагаемата убийца, съпругът й и техен наемател, поясни Иванов.