Предстоящи събития днес
Секция: Предстоящи събития
17 Юни 2017 08:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***

Варна.
От 14.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще инспектира приключилите ремонти на Аспаруховия мост. След това министърът ще направи оглед на двата охранителни канала в квартал „Аспарухово", изградени със средства по фонд „Солидарност" след наводненията през 2014 г.

***
София.
От 8.00 часа до 18.00 часа в централното фоайе на Съдебната палата, ще се проведе вторият ден от Общото събрание на съдиите за избор на членове на ВСС.

***
София.
Продължава втората кандидатстудентска сесия на Софийския университет за учебната 2017 / 2018 г. От 09.00 часа ще се проведе изпит по история на България, а от 14.00 часа - изпит по химия.

***
София.
От 10.00 часа в „Парк Хотел Витоша София", Франс Ауто, съвместно с Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България, ще представи автомобил PEUGEOT трансформиран като учебен автомобил.

***
София.
От 10.00 до 19.00 часа в Sofia Ring Mall, финансовият портал MoitePari.bg организира първото по рода си в България Експо „МОИТЕ ПАРИ" - всичко за личните финанси, с участие на водещи финансови институции, полезна информация и съвети за личното финансово планиране.

***
София.
Лидерът на БСП - София и председател на групата на БСП в СОС Калоян Паргов и народният представител от „БСП за България" Николай Цонков ще проведат приеми за граждани в с. Чепинци от 10.30 часа и от 12.30 часа в с. Локорско. Приемните ще се състоят в кметствата на двете села.

***
София.
От 11.00 до 21.00 часа при Голямата поляна в Южния парк, ще се проведе благотворителна акция на Фондация „Рицари на доброто" в подкрепа на Център за деца с Аутизъм „Аутизъм днес " - „Рисувай с Дани и подай ръка".

***
София.
От 16.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще бъде проведена поредната дискусия, свързана с годината на детската книга. Тя се организира от Национален център за книгата - НДК е на тема „Детските книги и дигиталният свят".

***
София.
От 18.30 часа на Лятната сцена в Борисовата градина ще се проведе основната вечер на 12 Международно издание на фестивала „СОФИЯ: ПОЕТИКИ".

***
Асеновград.
От 12.00 часа ще се извърши зарибяване на река Чая в Асеновград с 25 000 млади пъстърви. Кампанията е на Лидл България със съдействието на Риболовен клуб „Балканка".

***
Асеновград.
От 19.00 часа на пл. „Акад. Николай Хайтов" в Асеновград ще се състои концерт на Клуба за танцово изкуство „Везеница". Концертът бе част от програмата на Майските културни празници, но бе отменен заради лошото време.

***
Благоевград.
От 17,00 часа в новооткрития парк „Македония" ще започне третото издание на фестивала „Франкофоли".

***
Бургас.
От 10.00 часа на площад „Св. св. Кирил и Методий", заместник-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева ще открие пазар за хранителни продукти, под мотото „Фермерски пазар. Произведено в Бургас".

***
Бургас.
От 11.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Сунгурларе народният представител от ГЕРБ - Бургас Галя Василева ще има приемен ден.

***
Враца.
От 10.00 до 14.00 часа в района, зад паметника на площад „Христо Ботев" ще се проведе спортното събитие „Раздвижи се Враца".

***
Кюстендил.
От 11.00 часа на стадион „Осогово" ще се състои детски футболен турнир „Чери къп".

***
Кърджали.
От 9.30 часа на площадката пред Детското влакче в парк „Простор" ще се проведе деветнадесетия по ред Национален тракийски събор „Кърджали 2017".

***
Момчилград.
От 20.30 часа край археологически комплекс „Татул" ще бъде открито тазгодишното издание традиционния музикален фестивал „Нощта на Орфей".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Панаирна палата 2 на Международен панаир - Пловдив ще се открие двудневния фестивал за електронни спортове и игри „Пловдив е-Арена". Той ще продължи и на 18 юни.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в с. Маноле, официално ще бъде открит културно-информационен център „Малтепе".

***
Разград.
В 10.00 часа при кръговото кръстовище на път II-49 Търговище - Разград и път II-51 Бяла - Попово - Лозница, в близост до с. Трапище, ще започне започва рехабилитацията на близо 21 км от път II-49 Търговище - Разград.

***
Смолян.
От 10.30 часа на площад „България" - Амфитеатър ще се проведе състезание „Сървайвър в града".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в общинската спортна зала „Иван Вазов", седемгодишната Фабиана Костадинова, която преди дни стана шампион на България по блиц шахмат, ще се срещне със световния шампион Анатоли Карпов, който ще открие в Стара Загора XI-я турнир по шахмат за деца „Тракийско конче". Програмата на гросмайстора в Стара Загора включва среща с любители шахматисти в парк „Пети октомври" в 11.00 ч., посещение на Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора" и други забележителности на града.

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в НЧ „Св. Климент Охридски - 1858" ще бъде представен спектакълът „Царевна - лягушка" (Царкинята жаба).

***
Чепеларе.
От 18.30 часа в големия салон на НЧ „Родопска искра 1880", ще се състои финалният кръг на Шестия национален конкурс „Нова българска музика в 7/8" - концерт на номинираните творби.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора" ще бъде представена Музикално-поетична експресия „Девойко мари хубава".

***
Ямбол.
От 19.00 часа в зрителна зала НЧ „Съгласие" ще бъде представена постановката „Колко е важно да бъдеш сериозен".