Неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Юни 2017 11:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“

/КРОСС/ Новите епизоди започват излъчване от 20 юни по TLC

В миналото Уитни Тор е била грациозна и атлетична танцьорка, но заради синдрома на поликистозните яйчници теглото ѝ достига до почти 180 килограма. Минава много време преди Уитни да се почувства щастлива в тялото си и да започне да се радва на живота. На 20 юни, вторник, от 22:00 ч. известната танцьорка се завръща за още вълнуващи приключения в новия 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот" по TLC, a драматичните мигове ще достигнат връхната си точка.

„Този сезон ще е напълно непредвидим. Едно от нещата, които ще забележите е, че имам намерения да създам семейство и определено има неща в новия сезон, които ще ми донесат голямо вълнение, но и голямо разочарование. Очаквайте нещо много лично от мен. Ще има много танци и драматични моменти, които винаги будят интерес. Ще има и много повече епизоди с фокус върху танците, но ще разберете защо в новия сезон", коментира самата Уитни Тор.

Отскоро Уитни е необвързана, руса, вече има собствена къща и решава да се справя с предизвикателствата по нов начин. Предстоят ѝ много трудни моменти, докато се бори с редица драми, женски конфликти и сериозни танцови състезания, които ще подложат на изпитание силата ѝ и ще завършат неочаквано.