Nokia 3310 се завръща в България в магазините на Мтел
Секция: Технологии
20 Юни 2017 10:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Nokia 3310 се завръща в България в магазините на Мтел

/КРОСС/ Емблематичният телефон идва с ниска цена, здравина, компактни размери и издръжлива батерия

Легендарната Nokia 3310 се завръща отново в България и ще се предлага в магазините на Мтел от 21 юни. Обновеният телефон наследява всички предимства на своя предшественик като завидна здравина и издръжлива батерия, като ги надгражда с иновативни подобрения. Nokia 3310 може да се закупи за 9.99 лева в брой с абонаментен план Мтел без граници XL.

Nokia 3310 запазва култовия дизайн на предишния модел, а също и потребителски интерфейс, като към тях добавя 2.4-инчов извит цветен дисплей с резолюция 240 x 320 пиксела. Познатата здравина този път е заключена в по-компактен размер от 115.6 x 51 x 12.8 mm и по-ниско тегло. Мтел ще предлага новото устройство в традиционния за модела тъмносин цвят.

Телефонът е подходящ за хора, които непрекъснато общуват, предлагайки до 22 часа време за разговори с едно зареждане. В допълнение батерията на Nokia 3310 може да изкара цял месец в режим на готовност само с едно зареждане.

Възроденият модел вече предлага и 2-мегапискелова камера с LED светкавица. Заклетите фенове на марката пък ще имат възможност да преоткрият емблематичната игра „Snake". Nokia 3310 ще се предлага и със слушалки, с които ще могат да слушат над 50 часа музика с едно зареждане.