DJAIKOVSKI и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival
Секция: КУЛТУРА
20 Юни 2017 11:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
DJAIKOVSKI и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival

/КРОСС/ Моrcheeba и The Sweet Life Society откриват на 2 септември, а билетите влизат в продажба от днес

С Мorcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society /на 2 септември/ и DJAIKOVSKI и S.A.R.S. /на 3 септември/ - новият Love CHange Music Festival очаква меломаните в края на лятото в Ловеч! Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената в Парк бившата казарма ще видим на живо електронният гуру от Македония - DJAIKOVSKI с банда на живо и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.

Вече е известна и пълната музикална програма на събитието. Наред с международните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър "Ловеч", No Project Band. Програмата с участниците по дни можете да видите по-долу.

Билетите за Love CHange Music Festival влизат в продажба от днес /20 юни, вторник/. Те могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на "Арена Армеец", магазини "Техномаркет", бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.


Цената на билетите е както следва:

• Билет за Ден 1 - 02.09.2017, събота: 30 лв. / в деня на събитието: 35 лв.
• Билет за Ден 2 - 03.09.2017, неделя: 25 лв. / в деня на събитието: 30 лв.
• Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв. / в деня на събитието: 45 лв.

Ето и програмата с участниците в събитието по дни:

Ден 1 - 2 септември /събота/ Ден 2 - 3 септември /неделя/

MORCHEEBA S.A.R.S.
The Sweet Life Society DJAIKOVSKI ft. Rachel West
Мастило Kottarashky & The Rain Dogs
Ruth Koleva Live Band Шкода
Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч
No Project Band

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. През деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.


* * *

DJAIKOVSKI

С изключително успешната си кариера през последните 20 години, роденият в Македония DJAIKOVSKI (Кирил Джайковски) без съмнение е най-популярният артист в електронния жанр на Балканите. Музикалната критика го определя като пионер в съчетаването на балканските етно ритми с модерното денс звучене, а също и като един от най-талантливите композитори на филмова и театрална музика. Наричат го „гений", „екзотичен талант" и „алхимик на звука", който прави с музиката си неща - абсолютно невъзможни за други музиканти. Фантастичните му продукции завладяват съзнанието и карат публиката да трепти и да танцува във вълшебен транс.
На сцената DJAIKOVSKI излиза с жив бенд музиканти и гост-вокалисти от цял свят. Артистът е на турне и му предстоят участия в някои от най-големите музикални фестивали в Европа. На 3 септември българската публика ще го види на сцената на Love CHange Festival, където DJAIKOVSKI пристига с новата си вокалистка - Rachel West. Според критиците, Rachel West е следващото голямо MC име на световната сцена, а в България ще я видим и чуем за първи път. Младата поп-соул певица гордо носи славата на едно от най-големите музикални открития на 2016 г. Изгряващата звезда започва да композира едва 10-годишна, а нейни идоли са Нат Кинг Коул, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк и Адел. Между 2011 и 2013 г., Rachel West записва беквокали за артисти, като Риана и Джеси Джей. Със сериозен опит особено от работата си с най-добрите в бранша, в края на 2014 г. Rachel West издава своя първи албум - "Aurum". Той се превръща в истинска сензация и я изстрелва на върха за една нощ. През последните две години тя дели една сцена с големи имена като Tinashe, Young Thug, Wale и Lupe Fiasco, а публиката остава прикована от страхотната й енергия и специфичен глас.

* * *

S.A.R.S

Спечелили сериозна популярност в България след честите си гостувания у нас, сръбските S.A.R.S определено са си спечелили славата на любимци на публиката. Те са сред най-актуалните групи на Балканите, които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо. Многократно са канени за участия в цяла Европа, а наскоро имаха турне в Австралия.

S.A.R.S. имат 6 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания.

Очаквайте още новини и подробности за Love CHange Music Festival.

Присъединете се и следете събитието във Facebook - ТУК.

Билети можете да намерите - ТУК.