Ужас! Син наръга до смърт баща си в Пловдив
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Юни 2017 11:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ужас! Син наръга до смърт баща си в Пловдив

/КРОСС/ Ужасяващ криминален инцидент разтърси Пловдив. 21-годишен мъж е убил 55-годишния си баща. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

21-годишният е криминално проявен мъж и е син на жертвата. Сигналът за открито безжизнено тяло на 55-годишния мъж в апартамента му на ул. "Ландос" в Пловдив е бил подаден тази сутрин около 1 часа. На местопроизшествието веднага са пристигнали полицейски екипи и съдебен лекар. При първоначалния оглед е било установено, че смъртта на пловдивчанина е настъпила от нанесени прободни рани в областта на гърдите.

Веднага са стартирали процесуално-следствените действия, в които са се включили служители на отдел „Криминална полиция", Базовата научно-техническа лаборатория към областната дирекция и Шесто районното управление. В хода им е бил установен и задържан извършителят на тежкото престъпление - на 21 години, син на жертвата, криминално проявен. Според първоначалната информация, фаталните удари с нож са последвали след скарване между двамата.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пловдив.