Внучката на Чаплин ще се снима в 4-те продължения на филма "Аватар"
Секция: Шоубизнес
22 Юни 2017 20:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Внучката на Чаплин ще се снима в 4-те продължения на филма "Аватар"

/КРОСС/ Звездата от сериала "Игра на тронове" Уна Чаплин бе включена в актьорския състав на предстоящите четири продължения на филма "Аватар" на Джеймс Камерън, съобщава Контактмюзик.

На 31-годишната Уна ще партнират снимали се в оригиналната лента знаменитости, сред които Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър, пише сп. "Емпайър".

Филмът "Аватар" излезе по екраните през 2009 г. Той постигна голям успех сред феновете и получи ласкави отзиви от критиката. Джеймс Камерън наскоро защити 11-годишната пауза между "Аватар" и предстоящите му продължения.

62-годишният режисьор заяви, че е започнала работата над четири продължения на филма, като първото от тях ще излезе по екраните през 2020 г., последвано от другите три през 2021, 2024 и 2025 г.

"Имаше 7-годишна пауза между "Терминаторът" и "Терминатор 2: Денят на страшния съд", както и между "Пришълецът" и "Пришълците", каза той. "Паузата между "Аватар" и "Аватар 2" ще е повече от 10 години, но зрителите няма да гледат първото продължение на "Аватар" с уверението, че ще има и други продължения, а ще са убедени в това", допълва режисьорът.