Григор Димитров срещу Медведев на живо по Mtel Sport 1
Секция: СПОРТ
23 Юни 2017 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Григор Димитров срещу Медведев на живо по Mtel Sport 1

/КРОСС/ Григор Димитров се изправя срещу Данийл Медведев в битка за класиране на полуфиналите на тенис турнира в Куинс Клуб. Мачът се очаква да започне около 18:00 часа и ще бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1.

До момента двамата не са се срещали нито веднъж, като Димитров е 11-и, а неговият опонент 60-и в ранглистата на ATP. За да стигне дотук, първата ни ракета преодоля американеца Райън Харисън и французина Жулиен Бенето, като победата над втория дойде след обрат с 2 на 1 сета. От своя страна младият руснак преодоля французина Никола Маю и австралиеца Танаси Кокинакис. Ако Григор Димитров спечели, ще срещне на полуфиналите победителя от двойката Томаш Бердих - Фелисиано Лопес, които ще излязат на корта веднага след мача на нашия тенисист.

Пред Димитров се открива добра възможност да стигне дори и до битката за трофея, след като първите трима поставени - Анди Мъри, Стан Вавринка и Милош Раонич - отпаднаха от надпреварата.

Mtel Sport 1 следи всичко най-интересно от надпреварата в Куинс, предавайки в реално време по четири двубоя на ден. Първите мачове са с начален час 14:00 часа, а последните ще започват около 20:00 часа. Полуфиналите на турнира ще бъдат в събота от 15:30 и от 18:00 часа, а мачът за титлата ще се играе в неделя от 16:00 часа.