Предстоящи събития в страната за 26 юни
Секция: Предстоящи събития
26 Юни 2017 07:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 26 юни

/КРОСС/ ***
София.
От 09.30 часа Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Алексей П., Антон П., Кирил Т., Янко П. и Марчело Д., обвинени в рекет.

***
София.
От 10.00 часа в Дома на Европа в София (ул. „Георги С. Раковски 124) ще се проведе международна конференция „Предизвикателствата пред Общата селскостопанска политика на ЕС в контекста на новата финансова перспектива 2021-2027. Ролята на многонационални проекти за популяризиране на европейските храни", организирана в сътрудничество с Министерството на земеделието, храните и горите на Република България и Посолството на Румъния.

***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседания по делото срещу Атанас Д., Мартин В., Стоян А., Светослав С., Добромир Д., Дойчин Г., обвинени в организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на ГД „Национална полиция" ще се проведе Национално съвещание на ръководството на МВР.

***
София.
От 11.00 часа, в Национален пресклуб на БТА, Бюро „Радецки" организира пресконференция на тема: „Активен отдих на софийските деца през лятото".

***
София.
От 13.30 до 15.30 часа в Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите (бул. "Сливница" 212) ще бъде отбелязан Международния Ден против употребата на наркотици и незаконния наркотрафик. Ще бъде представена цялостната дейност на центъра и възможностите за взаимопомощ.

***
София.
От 21.00 часа по традиция на Лятната естрада в Борисовата градина ще бъде дадено началото на тазгодишното издание на кампанията „Лятно кино с БНТ" с прожекцията на филма "Пеещите обувки".

***
Благоевград.
От 11.00 до 13.00 часа в зала „22 септември" ще се проведе кръгла маса по проблемите с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици с представители на общините и училищата в областта.

***
Благоевград.
От 20.00 часа на площад „Георги Измирлиев" ще се проведе концерт на популярни български изпълнители.

***
Бургас.
От 10.00 часа в офиса на партията на ул. „Конт Андрованти" народният представител от ГЕРБ Диана Саватева организира приемен ден за граждани.

***
Варна.
От 09.00 часа в зала „Проф. д-р Владимир Иванов" в УМБАЛ „Света Марина" ще се открие 4-тият международен семинар по контратероризъм. На откриването ще присъстват вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, посланикът на Израел в България Н.Пр. Ирит Лилиан и посланикът на България в Израел Н. Пр. Димитър Михайлов, както и лектори и участници от 8 държави.

***
Варна.
От 10.00 до 12.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 в морската столица народният представител Павел Христов ще има приемен ден за граждани.

***
Варна./к.к. Златни пясъци.
От 10.00 часа в Учебно-възстановителен център „Република" в к.к. Златни пясъци ще се състои втората сесия на изнесеното заседание на Комисията по енергетика относно обсъждане на Националната програма за енергийна ефективност и представяне на доклад относно енергийната ефективност от Световния енергиен съвет.

***
Варна.
От 13.00 часа, в централата на ГС на БСП - Варна на ул. „Македония" №33, ще се проведе пресконференция на градското и областното ръководство на БСП - Варна и народните представители от ПП „БСП за България".

***
Варна.
От 14.00 часа в централата на ГС на БСП - Варна на ул. „Македония" №33 ще приема граждани Александър Паунов - член на комисиите по енергетика и транспорт, информационни технологии и съобщения.

***
Варна/Аксаково.
От 15.00 часа в клуба на БСП на ул. „Георги Петлешев" 37А, среща с граждани ще проведат проф. Анелия Клисарова, заместник-председател на комисията по образование и наука и член на комисията по здравеопазване и Иван Иванов, член на парламентарните комисии по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и по транспорт, информационни технологии и съобщения.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Зала 302 на Общината Съветът на децата и Държавната агенция за закрила на детето ще представят резултатите от тридневното заседание във Велико Търново.

***
Велико Търново.
В 11.00 часа в Зала 302 на Общината ще се състои пресконференция за подготвяната мащабна сватба в Арбанаси, с която организаторите ще кандидатстват за рекорд на Гинев.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа Апелативен съд - Велико Търново ще заседава по делото „Лесидрен".

***
Велико Търново.
От 11.45 часа, в Зала 302 на Общината, кметът Даниел Панов ще се срещне с хандбалистките от "Етър - 64", които наскоро завоюваха поредната титла на България.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в зала 302 на общината, ще се проведе пресконференция на тема, свързана с електронните услуги, предлагани от общинската администрация.

***
Враца./с. Рогозен.
От 10.00 часа в сградата на кметството Народният представител от ПП ГЕРБ Красен Кръстев ще проведе изнесена приемна ден в с. Рогозен, Община Хайредин.

***
Враца.
От 11.00 часа в храм „Свети Николай Мирликийски Чудотворец", по повод Международния ден за борба с наркоманиите, Врачанският митрополит Григорий и свещеници от епархията ще застанат в обща молитва пред иконата на света Богородица „Неупиваема чаша", към която вярващите се обръщат за помощ при лечение на зависимости.

***
Враца.
От 14.00 часа в Конферентната зала на Търговско-промишлената палата във Враца ще се проведе Кръгла маса на тема: „Изход има" по повод отбелязването на Международния ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици.

***
Враца.
От 16.00 до 17.30 часа, в офиса на ПП ГЕРБ - Враца на бул. "Демокрация" №2, народният представител Петя Аврамова ще проведе приемен ден за граждани.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа състои официална церемония "Първа копка" ", с която ще започне изпълнението на обект: „Реконструкция, модернизация и въвеждане мерки за енергийна ефективност на площад „Георги Измирлиев" гр. Горна Оряховица".

***
Плевен.
От 09.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ, който се намира в сградата на библиотека „Христо Смирненски" в Плевен, народните представители от Владислав Николов и Ралица Добрева ще проведат редовната си приемна за граждани.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в 2 зала на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу четирима мъже и жена, обвинени в разпространение на наркотици и опит за пренасянето им зад граница.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в 10 зала на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу Иван Г. , обвинен в причиняването по непредпазливост на смърт на велосипедист при управление на автомобил на пътя Карлово - Пловдив.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в конферентната зала на Дома на културата „Б. Христов" ще се проведе осемнадесетата дискусия от кампанията „Да! На българската икономика" на тема: „Да! На българските региони".

***
Пловдив.
От 16.00 часа започват приемните за граждани на народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Пловдив-град. Менда Стоянова ще приема граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на бул. „Марица" 91. Атанас Ташков ще се среша с граждани в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21. Срещата с Димитър Лазаров ще е от 16.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ на улица „Прага" 2.

***
Пловдив.
От 16.00 часа започват приемните на общинските съветници от ПП ГЕРБ. Вера Тоскова ще се срещне с граждани в офиса на партията в район „Тракия" - жк. „Тракия" бл.91. От 17.00 часа Даниела Дженева ще приема граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен", ул. „Академик Петър Динеков"№ 1А. По това време започват приемните на Спартак Николов и Вихър Захов, които ще се проведат в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5. От 17.30 часа Атанас Узунов ще приема граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул. „Академик Петър Динеков" №1А, а Александър Радев - в офиса на ПП ГЕРБ в район „Централен" на ул."Прага" № 2.

***
Русе.
От 11.00 часа пред „Комплексен онкологичен център" - Русе представители на сдружение „Сирио" и музиканти от „Държавната опера - Русе" ще изнесат концерт за всички пациенти и посетители на лечебното заведение.

***
Свищов.
От 15.00 часа, в аудитория 10 на сградата на Ректората, Публична лекция на тема „Българите в Украйна: история и съвремие" (средата на XVIII век - начало на XXI век) ще изнесе в Стопанска академия депутатът от Украинската Рада, Антон Киссе.

***
Свищов.
От 19.30 часа на площад „Алеко", пред сградата на Община Свищов, ще се състои концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България „140 години свободен Свищов".

***
Свищов.
От 21.00 часа на площад „Алеко", пред сградата на Община Свищов, ще се състои Церемония спектакъл „Искри" на Националната гвардейска част.

***
Смолян.
От 14.30 часа ще бъде открита новата компютърна зала в ППМГ „Васил Левски" - Смолян.

***
Хасково.
От 11.00 часа в Центъра за предприемачество и обучения "Ринкър" ще се проведе информационна среща по случай старта на Програма "Предприемачеството - възможности на ръка разстояние".

***
Хасково.
От 12.00 часа във фоайето на Областна администрация ще бъде открита благотворителната изложба #ЗаНики.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 в общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Икономическа политика, общинска собственост и контрол по сделките с общинско имущество".

***
Шумен.
От 11.00 часа пред Драматично-куклен театър „Васил Друмев" ще се проведе информационна кампания по повод 26 юни - Световния ден за борба с наркоманиите с мото „За да има и утре!".

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 304 в общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Правна и опазване на обществения ред".

***
Шумен.
От 14.00 часа, в стая 315 на Община Шумен, кметът Любомир Христов ще проведе приемен ден за граждани.

***
Шумен.
От 15.30 часа в зала 304 в общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Култура, културно-историческо наследство, туризъм, интеграционна политика и вероизповедания".

***
Шумен.
От 17.00 часа пред Общински културен център в Разград ще бъде организиран Младежки хепънинг под мотото „Не на дрогата ! Има и друг път!".