Евроспорт си партнира с Петер Саган в ексклузивна кампания по време на Тур дьо Франс
Секция: СПОРТ
26 Юни 2017 13:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Евроспорт си партнира с Петер Саган в ексклузивна кампания по време на Тур дьо Франс

/КРОСС/ Колоездачът на  „Бора-хансгрое" ще отговаря на въпроси на феновете през телевизионните канали и дигитални платформи на Евроспорт.

Искате да зададете въпрос към световен шампион по колоездене по време на най-известното състезание в света?

Феновете на колоезденето от Европа вече могат да го направят, благодарение на ексклузивното партньорство за предстоящия Тур дьо Франс между Евроспорт - Домът на колоезденето и световния шампион Петер Саган.

Сътрудничеството ще даде възможност на Саган, който тази година ще се състезава за отбора на „Бора-хансгрое", да отговаря на въпроси, зададени директно от феновете, всеки ден по време на живото предаване на Тур дьо Франс по Евроспорт. Въпросите ще се събират от социалните мрежи, ако включват хаштаг #AskSagan, като лично Саган ще избира най-интересните, на които ще дава отговор на живо в ефир.

В допълнение към отговорите на Петер Саган на живо в ефира на Евроспорт, феновете ще могат да следват кампанията #AskSagan на Eurosport.com и Facebook, Twitter и Instagram страниците на Евроспорт, както и на личните Facebook и Twitter профили на Саган.      

Петер Саган има пет участия на Тур дьо Франс, във всяко от които печели зелената фланелка за най-активен състезател в колоната - факт, който го прави първия в света с това постижение. Предстоящият тур ще бъде първият за Саган в отбора на „Бора-хансгрое", с който ще се опита да подобри рекордните шест зелени фланелки за най-добър спринтьор на Ерик Цабел, както и да добави нова етапна победа към досегашните си седем в най-голямото световно велосипедно състезание.

„Щастлив съм от партньорството с Евроспорт по този проект, който ще помогне за засилване на връзката на феновете и зрителите с нашия страхотен спорт", коментира инициативата Петер Саган. „Бъдете креативни, задавайте ми своите въпроси с хаштаг #AskSagan и аз ще отговарям на най-добрите всеки ден по време на Тур дьо Франс."

Лорaнс Ширекeр-Мот, международен директор по излъчванията на велосипедни състезания в Евроспорт, заяви: „Петер е най-разпознаваемият и харизматичен колоездач - той наистина е от състезателите, които променят спорта, затова ние сме изключително доволни да си партнираме с него. Неговите успехи, стил и забавно поведение му спечелиха огромна база фенове по света и сме щастливи, че можем да предоставим на зрителите на Евроспорт от цяла Европа и на дигиталните ни платформи от цял свят да изпращат по време на тура своите въпроси към Саган."

Кампанията #AskSagan ще започне с уникално събитие на живо по Фейсбук от Дюселдорф, в навечерието на Тур дьо Франс - четвъртък, 29 юни. За да получат повече информация за ексклузивното събитие, феновете трябва да харесат Фейсбук страницата на Евроспорт, както и да следят профилите на Петер Саган в социалните мрежи.

Тази година привържениците на колоезденето от цяла Европа ще получат 25 часа повече живо предаване от Тур дьо Франс по Евроспорт, в това число живо излъчване от първата до последната минута на състезанието за първи път в историята.

Живото предаване на Тур дьо Франс ще е подкрепено от допълнителни функции на EurosportPlayer - дигиталната услуга, достъпна от всяко устройство, която ще позволява избор измежду пет допълнителни камери, предоставящи различни гледни точки от състезанието.