"Форбс" направи президента и съпругата му рекламни лица на гръцкия имотен пазар
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Юни 2017 16:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Форбс" направи президента и съпругата му рекламни лица на гръцкия имотен пазар

/КРОСС/ "Продажбата на най-желаните недвижими имоти е във вихъра си - в Гърция". С това заглавие американското бизнес списание "Форбс" информира, че се наблюдава бум на продажбата на желани недвижими имот в Гърция. Интересното обаче е, че снимката, използвана от изданието, е на президента Румен Радев и съпругата му Десислава Радева.

Снимката им е пред Партенона, който е една от най-посещаваните туристически забележителност в столицата на южната ни съседка - Атина.

Материалът на "Форбс" е публикуван на 24 юни, събота. В него се обяснява, че заради дълбокото и продължително икономическо сътресение в Гърция, цената на най-желаните недвижими имоти е спаднала, което е предизвикало "бум" на пазара. Ставало въпрос за най-желаните и първокласни имоти, намиращи се на най-добрите локации - централните части на големите градове или плажните ивици.

От "Форбс" посочват още, че към момента се продавали хиляди такива апартаменти - в центъра на големите гръцки градове, а някои от тях били и с изглед към световно известни и вековни паметници като Акропола, например.

Остава неясно защо обаче от американския медиен гигант са поместили точно тази снимка, която е от разходката на държавния глава със съпругата му по време на посещението му в южната ни съседка през миналата седмица. Най-вероятно фотосът е избран неволно.