Генов към асеновградчани: Да не допуснем протестът да сложи отпечатъка на омразата
Секция: ПОЛИТИКА
02 Юли 2017 10:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Генов към асеновградчани: Да не допуснем протестът да сложи отпечатъка на омразата

/КРОСС/ "Скъпи съграждани асеновградчани, днес, 2 юли, нашият град е едно различно място- точка на напрежение и остри противопоставяния. Един недопустим инцидент край "40- те извора", с пострадали деца и възрастни, провокира протест, бунт и заплаши с неконтролируеми безредици. Законът е за всички и за неговото спазване сме отговорни както всички ние, граждани и власт, така и онези, които са призвани да пазят реда и закона. "

Този призив към съгражданите си отправи депутатът Манол Генов. Той отбелязва, че иска да вярва, че прокуратурата и полицията правят всичко възможно, за да се изчисти истината по инцидента докрай и да има справедливо потърсена и понесе отговорност от всички, които имат вина.

"А ние, хората на Асеновград, трябва да бъдем разумни в правото си на протест и недоволство. Защото в този град живеят десетки хиляди хора и ще продължават да живеят- мирно, всеки с различията си, но всички с еднаквото съзнание за закон и ред"- изтъкна Манол Генов.

Той отправи молба към асеновградчани: "Нека дадем всичко от себе си, всеки един и всички заедно, за да не допуснем неделният протест да сложи тежкия отпечатък на омразата и противопоставянето между хората. Да покажем, че сме граждани с права, но и отговорности за живота на Асеновград. "