Словенски комик се превъплъти в Меркел, танцуваща с бежанци-зомбита
Секция: Шоубизнес
04 Юли 2017 12:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Словенски комик се превъплъти в Меркел, танцуваща с бежанци-зомбита

/КРОСС/ Словенският комик Клемен Слаконя представи новата си пародия. С песента „Обади ми се" ("Ruf mich") този път той осмива германския канцлер Ангела Меркел.

Вчера Слаконя публикува видеото в канала си в социалната мрежа „Ютюб". В него той танцува, преобразен като Меркел, заедно с германския национален отбор по футбол и с бежанци, които приличат на зомбита.

„Мигрантите, които идват към Европа, нямат възможностите, които би трябвало да получат, така че те са като „живите мъртви", обяснява Слаконя пред Ройтерс.

В една от сцените пък е облечен с панталони с десен на знамето на Европейския съюз, а след като ги сваля, се показва бельото му, на което пише „брекзит".

В клипа се появяват и Адолф Хитлер и американският президент Доналд Тръмп.

32-годишният Слаконя, който спечели милиони почтитатели по света, работи като актьор в Словенския национален театър. Това е третата пародия от проекта #TheMockingbirdMan (Човекът присмехумник). Първото му видео осмива руския президент Владимир Путин, а второто - Доналд Тръмп.

Комикът сподели, че има планове да се превъплъти и в ролите на турски президент Реджеп Ердоган, както и на севернокорейския лидер Ким Чен-ун.

video:https://www.youtube.com/watch?v=zJZfuJdycGc&feature=youtu.be