Wizz Air пуска изцяло ново мобилно приложение
Секция: Технологии
06 Юли 2017 13:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air пуска изцяло ново мобилно приложение

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа обяви днес пускането на изцяло ново мобилно приложение, което от днес е достъпно безплатно за всички Android и iOS потребители.

Глобалните тенденции показват, че ролята на мобилните приложения ясно се увеличава. През 2016 около 49% от транзакциите на електронната търговия включват смартфон и се очаква да достигнат над 80% до 2020*. Тенденцията напълно съвпада с опита на Wizz Air: последната година броят на активните потребители на мобилни WIZZ приложения е нараснал от 2.6 милиона на 4.1 милиона.

Като авиокомпания, насочена към осигуряване на възможно най-доброто преживяване на клиента, Wizz Air реши да въведе напълно ново приложение, предоставящо лесни решения за използване, в отговор на нуждите на пътниците, които винаги са в движение и търсят най-бърз достъп до детайлите на своите резервации.

Характеристиките на новото WIZZ приложение включват чисто нов график, за да направи още по-удобно следването на основните етапи на пътуването от момента на резервацията до пристигането на полета, както
и по-лесен начин на резервация и включена бордна карта в приложението, която остава достъпна и в офлайн режим, без интернет връзка.

Демонстрация на новата апликация е предоставена на: https://youtu.be/5z0bzYQWhHE.

Миналата година Wizz Air представи и изцяло нова онлайн платформа. Оттогава ускореното нарастване на мобилния трафик и общия брой посетители превърна Wizzair.com в шестия по посещаемост уебсайт на авиокомпания в света. Постигайки очакванията на вечно движещите се клиенти на авиокомпания, WIZZ е горда да бъде номер едно по мобилност авиокомпания сред първите 10. 

Хари Дрок, ръководител електронна търговия на Wizz Air, каза: "Ние видяхме, че броят на потребителите на смартфони значително нараства, затова се радвам, че пускаме ново мобилно приложение. Благодарение на удобните му характеристики за ползване, които включват бордна карта и следене на разписанието- новото приложение ще обслужва нашите пътници като придружител през цялото WIZZ пътуване от момента, когато резервират полета си до прибирането им вкъщи."