Мобилните къщи на звездите по Fine Living
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Юли 2017 10:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мобилните къщи на звездите по Fine Living

/КРОСС/ Къде живеят звездите докато пътуват на турнета или снимат далече от дома? Някои отсядат в скъпи хотели, други просто си купуват „мобилни къщи". Така винаги се прибират „у дома" след безкрайния снимачен ден или поредния концерт.

Голям фен на мобилните къщи е Уил Смит.

На колела ли казах? Представете си -те са 22! Ето и още впечатляващи цифри: на територията на 111кв. метра жилищна площ има 14 телевизионни монитора и технологични въведения на стойност между 100 и 125 хиляди долара, гранитният плот в кухнята се оценява между 100 и 200 хиляди долара....

Всъщност по- лесно е просто да кажем, че „The Heat" струва 2 милиона и половина долара.
Не може да си го позволите да го купите.
Но може да го наемете, за да се почувствате звезда макар и само за седмица, но ще трябва да се разделите с 9 000 долара за тези седем дни.
Дали си струва ще кажете след разходката из мобилната къща, която се превръща в мезонет само с натискането на един бутон.

Заповядайте в хола, където Уил Смит прекарва време със семейството си и приятелите си.

Надникнете и в собствената гримьорна на актьора:

Вратите в този дом ще ви пренасат в „ Междузвездни войни". А само с натискане на един бутон вторият етаж се отваря и издига с още метър и 10 см. Това става чрез 8 бутала и 1 тон налягане.
Така спокойно може да се разходите из конферентната зала за работни срещи, с най-високо технологичното оборудване.

Ако ви е любопотно да видите повече подробности за дома на Уил Смит гледайте трейлъра на поредицата „Мобилни къщи на звездите" по телевизионния канал Fine Living:
https://www.youtube.com/watch?v=-V0WulksI0s

В „Мобилните къщи на звездите" Картър Устърхаус предоставя на зрителите изключителен достъп до някои от невероятните автобуси, каравани и кемпери на известните личности, които прекарват доста време на път. Ще видите още шикозния дом на колела на Вин Дизел, който се преобразява пред очите ни, както и луксозната резиденция на Кристина Агилера.

И още: Тимбаленд, Саймън Кауъл, Леонардо ди Каприо, Робърт Дауни-младши и олимпийският отбор по гимнастика на САЩ позволяват на зрителите да видят отблизо техните уникални и модерни домове на колела.