БДЖ ще превози младежи за шоуто на MTV във Варна
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Юли 2017 14:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БДЖ ще превози младежи за шоуто на MTV във Варна

/КРОСС/ На 14 юли вечерта десетки млади фенове на съвременната музика ще пътуват с влак до Варна за музикалния фестивал MTV Presents Varna beach. „БДЖ - Пътнически превози" ЕООД подкрепя инициативите на Националния младежки форум и Асоциацията за подпомагане на академичната общност, като предоставя възможност на меломаните да пътуват с нощния влак от София за Варна, съобщиха от железницата.

Влакът ще отпътува в 22:55 ч. от Централна гара София и ще пристигне в Европейската младежка столица в деня на музикалното събитие. Всички младежи, които ще пътуват с влак до Варна, за да бъдат част от фестивала, могат да ползват 50 % намаление от цената на билета за своето пътуване срещу представяне на валидна карта ISIC, железопътна карта „Учащ" или „Младеж".

На сцената на музикалния фестивал MTV Presents Varna beach, която е изградена на самия плаж, ще се качат много нашумели сред младото поколение изпълнители. Събитието ще се проведе на 15 юли и ще бъде излъчено по всички MTV канали, за да покаже Варна на света, избрана за Европейска младежка столица.