До края на октомври затварят пътя Търговище-Разград
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Юли 2017 19:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
До края на октомври затварят пътя Търговище-Разград

/КРОСС/ От утре 13 юли до 31 октомври ще бъде ограничено движението по път II-49 Търговище - Разград за ремонт на 21-километровия участък. Трафикът ще се насочва по обходни маршрути

Спира се движението от Търговище през с. Бистра до кръговото кръстовище при с. Трапище. Ограничено ще е и движението в отсечката от края на кръговото през селата Трапище и Манастирско до Разград.

Обходният маршрут по време на ремонтните дейности за всички, движещи се по направлението Търговище - Разград ще бъде през отбивката от кръговото кръстовище при Търговище на път I-4 Велико Търново - Търговище - Шумен по път II-74 Търговище - Дралфа и да продължат по път II-51 Дралфа - Лозница до път I-2 Русе - Разград - Шумен.

Автомобилите, които се движат в обратна посока по направлението Разград - Търговище могат да преминават по I-2 Русе - Шумен, да продължат по път II-51 Лозница - Дралфа, да преминат по път II-74 Търговище - Дралфа до кръговото кръстовище при Търговище на път I-4 Велико Търново - Търговище - Шумен.

През затворените участъци ще се допускат жителите на Манастирско, Трапище и Бистра, защото отсъства алтернативен път.