Футбол и приключения за усмихнати деца и заети родители
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Юли 2017 11:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Футбол и приключения за усмихнати деца и заети родители

/КРОСС/ През делничните дни от летния сезон спортна база „Бояна“/Академия "Витоша" организират забавен спортен лагер за деца на възраст между 7 и 13 години. Основна част от програмата е отредена за футболни игри, мачове и прохладни разходки в планината с инструктори и водачи. Фитнес треньорът и участник в Сървайвър Станислав Илиев - Финдо ще води специални занимания по оцеляване в планината със съвети и игри, а трасето за горски преходи вече е подготвено и очаква малчуганите.

Лагерите ще се провеждат всяка седмица до 25 август, цената е 170 лв. на седмица и включва не само заниманията, но и обяд и междинна закуска с плодове. В програмата се предвиждат още гледане на записи на култови мачове на България, шах, спортни викторини и научна лаборатория със забавни фокуси и химични загадки. За пътуването на участващите деца има две възможности - организиран транспорт всеки ден от и до Национален стадион „Васил Левски", както и приемане на децата всяка сутрин преди 10:00 часа направо на ул. „Асен Георгиев" 31. Местата са ограничени, а записванията вече са активни на телефон 0889 304505 или на academyvitosha@gmail.com.

Спортна база „Бояна" е една от най-новите футболни локации в София. Разположен в едноименния квартал с уникална гледка към столицата, комплексът разполага с два футболни терена, съблекални, фитнес и възстановителен център, както и кафе-ресторант с детски кът и панорамна тераса.