Трима пребити фенове на сините в букмейкърски пункт в София
Секция: Здраве
21 Юли 2017 09:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Трима пребити фенове на сините в букмейкърски пункт в София

/КРОСС/ Трима души са пострадали сериозно, след като били нападнати и пребити докато гледали снощния футболен мач в заведение в столицата. Инцидентът е станал по време на мача "Левски" - "Хайдук" (Сплит), съобщава БНР.

Нападението е станало в заведение, намиращо се в букмейкърски пункт в столичният квартал "Младост". Няколко привърженици на футболен клуб "Левски" са гледали срещата между любимия си отбор и "Хайдук" (Сплит) по телевизията. В този момент те са били нападнати от мъже, излезли от джип и лека кола. Нападателите са удряли хората с бухалки и метални тръби.

Трима от пострадалите са в по-тежко състояние, те са откарани в болница. След инцидента извършителите са избягали.

Полицията в София ги издирва. Не се изключва нападението да е дело на привържениците на друг столичен футболен клуб.

По-рано днес от МВР съобщиха, че снощната среща между двата футболни отбора от турнира на Лига-Европа е преминала без инцидент.

Преди двубоя са задържани трима мъже, носили в себе си маски и метален бокс. Преди началото на второто полувреме е задържан мъж във видимо нетрезво състояние и без документи за самоличност при опит да влезе в спортната зона.

Столичната дирекция на вътрешните работи предприе всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в София във връзка с мача, се посочва в съобщение на МВР.