Мотоциклетисти от страната и чужбина се събират на Национален мото събор – Кипилово 2017
Секция: Автомобили
21 Юли 2017 10:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мотоциклетисти от страната и чужбина се събират на Национален мото събор – Кипилово 2017

/КРОСС/ Осми Национален мото събор - Кипилово 2017 се провежда в местността „Сайганица" край Котел, съобщиха организаторите от мото клуб "MSC Swallow 33".

Събитието вече втора година предлага изненади и игри, а за посетителите ще пеят Милена Славова, рок групите "Pomorians", "Севи" и OLD BASTARDS, и Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев"-Котел.

За гостите на мото събора има много игри, изненади, награди и томболи, а желаещите да премерят силите на моторите си могат да участват на традиционния стънт шоу.

Основната цел по думите на Иван Тодоров, председател на мото клуб „Лястовица 33", е да се покаже модерното с традицията. „И нека не забравяме корените си и да се гордеем с красотата на нашата родина и славно минало", коментира още Тодоров и добави, че националният бит ще бъде показан чрез песните, танците - нестинари и тракийски ритуали.

Голямата награда в томболата - мотоциклет БМВ ще бъде изтеглена в събота, 22 юли. В проявата ще участват мотористи от цялата страна и 10 мото клуба от чужбина.